Skip to main content

Родово базирани дезинформации и практични совети како да ги препознаете

By Вести, Вести

Видеото е дел од проектот „Справување со родовите дезинформации – изградба на отпорно општество и промовирање вредности“, кој беше спроведен во партнерство со Атлантскиот совет…

Read More